Equip


“I qui tindrà cura del meu infant?” – Per descomptat, com a pares us feu aquesta pregunta quan esteu buscant una llar d’infants per al vostre petit. Volem presentar-nos i estem il·lusionats de conèixer al vostre infant i a vosaltres en persona.

 

kathiKatharina “Kathi” Dückerhoff, educadora infantil, B.A. educació infantil i primerenca

Per a mi és important tractar els infants sempre amb atenció i respecte, per donar-los bons records i animar-los a ampliar les seves pròpies capacitats. M’agrada treballar tots els dies de nou amb els nens, la qual cosa significa molt per a mi.

Com a part del meu grau de tres anys, vaig adquirir experiència en el camp de l’educació i desenvolupament de la primera infància, en diverses escoles i guarderies bilingües (alemany i anglès) a Alemanya. Visc a Barcelona amb el meu marit des del març del 2018 i treballo per Eins Zwei Drei des d’octubre de 2018.

 

taylaTayla Bamberger,  educadora infantil titulada

Sempre m’ha encantat treballar amb nenes i nens, és per això que ho he fet la meva professió. Em vaig adonar que estic especialment fascinada pel fet de treballar amb infants petits. Aquests són tot just al començament de la seva vida i es pot descobrir, investigar i experimentar tant amb ells. Tinc l’honor de formar part d’aquesta important fase de vida i desenvolupament i poder experimentar-la i recolzar-la activament.

A la meva vida privada, m’agrada passar el temps a la natura, cosa que també es reflecteix en el meu treball amb el nen. Altres aficions meves són cantar i ballar, que meravellosament puc incorporar al meu treball amb els nens.

 

katrinaKatrin Schulz,  educadora infantil titulada

Gaudeixo treballant amb nenes i nens, especialment perquè puc contribuir al desenvolupament d’una personalitat independent i segura i puc acompanyar els infants en el seu camí per un temps. Per a mi és important considerar la individualitat de cada infant i al mateix temps desenvolupar un sentiment grupal amb els infants fent-los sentir familiars i reconeguts.

Cantar és una part important de la meva feina educativa i acompanya moltes activitats en el jardí d’infants. La meva alegria en una cançó desperta entusiasme entre els infants. Quan als nens els agrada una melodia, els agrada cantar i moure’s amb ella. Realment gaudeixo la meva feina i he treballat com a educadora en diverses institucions durant diversos anys. També estudio pedagogia social a Barcelona. La meva motivació per estudiar és ampliar i aprofundir els meus coneixements previs i ampliar el meu futur camp de treball.

 

Nuria Luterbacher, gerente

Des de Setembre de 2018 dirigeixo Eins Zwei Drei. Anteriorment vaig estar involucrada tant com a mare – el meu fill va estar molt feliç a l’escola bressol, com portant les classes de música en família.

Sóc logopeda, musicoterapeuta i cantant de formació clàssica

El meu objectiu és que el dia a dia en Eins Zwei Drei transcorri de la manera més fluida possible: com a primer contacte amb els pares m’encarrego de totes les tasques organitzatives perquè nostres fills i educadors/es puguin centrar-se en el més essencial: els vostres fills.

També ofereixo les activitats extraescolars “Kinderstunde” i “Familienmusik“.

 

 

¿Ens voleu conèixer? Escriviu-nos a: info@eins-zwei-drei.es o truqueu-nos al telèfon: 611 494 300.

 

aquí més sobre la nostra idea