Quina idea hi ha al darrere de Eins Zwei Drei


eins_zwei_drei_idee

La escoleta es va obrir al maig de 2015. Aquí la explicació de Wolfgang Harbauer, fundador i antic gerent de “Eins Zwei Drei”:

“La idea va sorgir poc abans del naixement de la nostra filla Emily l’estiu de 2014. Nosaltres – Patricia (de Màlaga) i Wolfgang (d’un poble al nord de Baviera) – estàvem pensant com donar a la nostra filla un dels millors regals que hi ha: créixer amb dos idiomes.

Concepte clar i educació en alemany

Lamentablement no hi ha moltes places a les escoles bressol alemanyes a Barcelona. A més teníem un focus molt clar: buscàvem una guarderia per a nens petits amb un concepte pedagògic i amb una educació en alemany sòlida.

Espai alegre i segur al bell mig de Barcelona

Juntament amb el nostres educadors alemanys hem convertit la idea en realitat. Volem oferir un espai alegre i segur, on els petits puguin desenvolupar les seves habilitats i créixer feliços. Volem que vosaltres els pares, pugueu tenir la certesa de que els vostres nens estaran ben cuidats. Tenim un màxim de 5 nens per educador, perquè una bona educació necessita temps i atenció individual. Aquí trobareu més informació sobre el nostre concepte.

La nostra filosofia com a empresa

Eins Zwei Drei – Kinder in Gracia és una iniciativa privada i es finança exclusivament a través de les quotes dels pares. Encara que som una entitat privada, el nostre focus no és l’augment de benefici (sabent fins quin punt l’avarícia a malmès al món). Busquem un finançament sòlid i transparent. Invertim els nostres superàvits en el nostre espai i en la formació dels nostres educadors.

En la col·laboració amb altres empreses valorem conceptes locals i un enfocament ecològic.

Si voleu saber més o teniu preguntes, ens podeu contactar a: info@eins-zwei-drei.es.”

Patricia y Wolfgang, Abril de 2014